The Faiz Ibrahim

The Faiz Ibrahim

@thefaizibrahim @thefaizibrahimshop dan @thebookuhq - Backup account : @myfaizibrahim - Sebarang urusan pembelian/sponsor boleh tekan

1.3K media 121.6K followers 90 followings

4.1K    20    17 hours ago

Buat mereka yang jatuh tersungkur. :)

9.4K    83    3 days ago

Yang suka menyendiri, akan faham. :')

Advertisement

7.9K    94    5 days ago

Yang pernah rasa sahaja tahu, sakit menunggu itu bagaimana.

9.7K    60    8 days ago

Bila dia sudah move on, dia sudah mula tidak kisah. πŸ˜‰

6.6K    50    9 days ago

Apakah anugerah terhebat? Dapat bersama orang yang kau cinta dan hidup bahagia berdua, sehingga syurga. πŸ€΅πŸ»πŸ‘°πŸ»

13.7K    71    10 days ago

Semoga hari kau esok, lebih indah dari hari sebelumnya. :')

1K    19    10 days ago

Saje je kenakan dua orang budak ni. Dia ingat saya nak amek gambar, tapi rupanya video. That's why muka semua bajet cute. Hahaha. Korang pun boleh buat macamni dekat kawan korang nanti. πŸ‘»

Advertisement

9.4K    79    12 days ago

One fine day guys. πŸ’ͺ🏻

4.2K    82    13 days ago

Alhamdulillah, saya baru diberikan kesempatan jejakkan kaki ke Sabah. Jadi korang boleh tolong suggestkan tak, tempat apa yang patut saya pergi dekat Sabah ni? Kongsi-kongsi sikit guys. πŸ™ŒπŸ»

2.9K    28    15 days ago

Kepada yang membaca ini, aku harap kau kuat dan tabahkanlah hati kau, untuk segala ujian yang mendatang. InshaaAllah, kau boleh. Kau juga layak untuk bahagia. πŸ’ͺ🏻

15.7K    246    16 days ago

Semoga one fine day, kita dijumpakan dengan insan yang faham dan cinta kita seikhlasnya. πŸ’•

14.8K    194    17 days ago

Dah, pergi makan something guys. πŸ˜†